Post by gyapectheonforkaa on Feb 20, 2022 9:26:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на бесконачне драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Catch Tiles Magic Piano Game 2022 version ▞▞▞
Тешко је, али је слатко и сјајно
Не могу да преузмем више песама јер се огласи не учитавају
Немам нове песме
🙌🙌💜💜🥰🥰
Ок, ово је сјајно, али... нисам га обожавалац. Могу га испробати, можда је за тебе, али уопште није за мене, извињавам се без мржње🍕🍽🤗💙 .
Стварно забавно. Такође можемо да отпремимо неке песме и ја сам поставио своју омиљену
Тешко се инсталирати
Ова апликација је тако разочаравајућа. Не можете купити музику осим ако не гледате рекламе.
Преузмите магију хватања плочица
Ова игра је добра и заиста је невероватна и има много песама и Тако да је добра и невероватна
😘😘😘🐱🐱🐱
Catch Tiles Magic Piano Game Muusika uen
Да ли је игра цоол и забавна за играње. Има много слатких и забавних дизајна животиња. Волим то, немам проблема са тим. Песме су тако лепе, да певам. 5 ЗВЕЗДА офц
ОК није пупољак. Свиђа ми се 😇
Волим ову игру, али то је толико реклама
Баци вас право у њега, а онда ако га пропустите, одмах вам даје опцију да погледате оглас.
Толико много додавања да сам играо 3 минута победе и то ме је бацило у бескрајни режим. Изгубио сам и морао сам да гледам још један додатак за 15 минута које сам гледао..17додаје!!!! озбиљно! Плс мање додаје
Било је добро, али не може да отпреми музику, каже не за отпремање музике, можете ли то поправити, плс
Ова игра је невероватна, али почиње да ми досади због реклама које не желим поново да их приказујем
Да ли ми се свиђа игра али када покушам да ставим другу песму пише да гледај додај када укључим интернет одбија па стави додатке да могу да ставим песме
Неће да се инсталира
Ок хвала ти кане ми мој мобилни није пун сто раге ок
Одлично сјајно😎👍 искуство, али пребрзе борбе
Можете ли молим вас да додате песме БТС-а, молим вас, молим вас
Добра игра, опушта ме и музика је тако добра 👍
Није бесплатно... морате погледати видео да бисте га пустили, али лоша ствар је што се огласи не могу пуштати... досадно!😔
Ова игра је веома невероватна и лепа ова игра је веома интересантна и моје игре ова игра је веома лепа моја породица као ова
Ок, не знам како да објасним ову игру... Невероватна је!!! Овде има СОООооо~ много песама које ВОЛИМ!! И за разлику од обичних игара, ова нам даје прилику да преслушамо песму. Такође вам омогућава да одаберете различите боје за плочице. Волим ове игре и свако ко тражи слатку врсту игре са плочицама, ово је игра.
Увек је тешко пратити успех прве игре, али Пиано Тилес 2 одлично ради на представљању солидне клавирске игре која ће тестирати ваше рефлексе и омогућити вам да слушате сјајне мелодије у исто време.
Свиђа ми се ова игра, управо је почела данас и залуђен сам. Песме су привлачне и веселе, не претешке, али не баш лаке. Позадине су умирујуће и лепе. Свирам на анди телефону и нема застоја ни на једној песми. Једино несвиђање не штеди ваш напредак. Уживам у бесплатној ВИП проби. Када се отклоне кинкови и напредак уштеди планирам да платим вип. Надам се да ће се моји новчићи и долари моћи користити у будућности. Једва чекам да видим напредак постигнут у игри!!
Гј
Бесплатни огласи су досадни и претрага коју тражите за песмом за коју каже да није могла бити пронађена
То је страшно. Нема ниједну од популарних песама и графика није добра.. поред свега ужасно, превише додатака
Волим то, али дао сам 3 звездице зашто сви мрзимо рекламе. ИСПРАВИ САД Л МРЗИМ ШТО НЕ МОЖЕ ДА ИГРАТИ НЕ МОРАТЕ ДА ПЛАЋАТЕ ОГЛАСЕ ШТА ЈЕ ШТО НЕЋУ ПЛАЋАТИ ИСПРАВИТЕ.
Јуна Мигел 0230
Ово је игра варалица
Одличан је и прелеп и клавир може да се промени Волим га ♥🤩🤩🤩💜✨✨✨✨❤❤💋💋💋💋💋♥🤩👍✨❤ и ја вас заиста волим, момци, морате много да вас волим код куће јер је време корона вируса и пандемије, тако да морате остати код куће и бити безбедни
Catch Tiles Magic Piano Game موسیقی tvzb
Такође можете користити следећу везу у
Идк у њој је била моја омиљена песма 😳, у сваком случајуссссс, тако је забавна >в< могу да нађем успаванку за свог рођака 👌 а песма држи заједно је некако кккккк-коол 😆 Пробајте идиоти чак и ако вам није стало: П 030
Ова игра је толико сјајна да чак и нема толико реклама и тако је атрактивна и можете да играте са својим пријатељима, тако да дајем овој игрици палац горе одлично ко год да је направио ову игру 👍👍👍👍👍👍👍👍
School of Dragons Rollimängud hlw
Мо Хвала још једном и која је ваша адреса, молим вас, не заборавите да ми пошаљете Хвала
Свиђа ми се ова игрица, и постоји бесконачни режим🤣 Бесконачни режим је тако тежак, али још увек могу да је играм.. Одличан посао за ову игру, поносан сам на тебе ауторе👍
Вау, треба ми, волим ову игру јер хеј, шалим се.
Catch Tiles Magic Piano Game Muzika avyf
Волите ову апликацију! Свирам 2 месеца или више и од тада нисам ишао на другу клавирску игру. Био је 1. у рангирању у игри. Рачунање је забавно! Хвала вам на вашој сјајној игри!
Catch Tiles Magic Piano 음악 xlud
Толико волим ту игру. Могу да играм ту игрицу током целог дана иу својој школи да бих све своје другарице волео да играм у игрици коју моја сестра воли и играм је у слободно време. Волим је 💓💓💓💗💕💖❤💓💗💕💖💗 ❤💓💕💖💗❤😻😻😻😻😻😘😘👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 уживајте у игри. И лове лове лове лове лове лове лове лове лове лове ит лове ит тако тако тако тако толико. Рођендан је мом пријатељу 🤩😍 игра је супер, супер, а мом пријатељу и породици се свиђа игра. 😍😍❤❤💋😍🤩😍🤩❤💋😍🤩❤❤🤩 уживајте у потпуности
Тамециалове
Да ли је досадно❓❓❓❓❓❓❓❔❔❔❔❔❔❔❔❔❓❓❓❓❓❓❓❔❓❔❓❓❓❔❓
Клавир је веома леп
ова игра ми је заиста помогла зашто? јер је моја рука била тако брза
Тако је лепо играти вхис и напумпати се 🤗🤗🏀👌🏾